Contact

Heb jij toevoegingen, wil je iets vragen of delen? Dan hoor ik dat heel graag! Laat hier een reactie achter en ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op: je krijgt helaas géén automatisch antwoord in je e-mail als ik reageer, dus je zult zelf even op een later tijdstip terug moeten komen om mijn antwoord te lezen.

119 Comments

 • Reply
  Pieter
  11 maart 2020 at 07:56

  Hallo Maaike,

  Ik lees her en der dat er nogal wat geldklopperij is in Budapest. Hoe voorkom ik dat ik word opgelicht in de horeca in Budapest? Dit is me ook overkomen in Praag. Je krijgt ineens een ongeloofelijk hoge rekening, die door kleerkasten even wordt geïnd.

 • Reply
  Koen
  29 februari 2020 at 14:00

  Hi Maaike,

  Wauw, wat een toffe site met ontzettend veel handige informatie! Ik heb de eer om voor mijn beste vriend een vrijgezellenfeest te organiseren en Budapest lijkt me super tof. Ik kan alleen weinig informatie vinden over het nachtleven in Budapest? We zijn met 9 personen, houden van lekker eten en net een biertje te veel. Heb jij handige tips voor ons?

  Met vriendelijke groet,

  Koen

  • Reply
   Maaike
   1 maart 2020 at 11:23

   Hi Koen,

   Dankjewel voor je leuke bericht. En wauw, te gek zeg dat jullie naar Boedapest gaan! Dat is echt een super leuke plek om een vrijgezellen te organiseren, want er is heel veel te doen. En het nachtleven is er super leuk.

   Heb je de volgende artikelen toevallig al gelezen:

   Mijn pagina met restaurants in Boedapest is helaas nog niet zo uitgebreid. Daar komt hopelijk snel verandering in.

   Mocht je toch nog specifieke vragen hebben, of zoek je ergens hulp bij dan kun je me ook altijd even mailen: info@budapesttips.nl.

   Succes en veel plezier in Boedapest!
   Maaike

1 3 4 5

Leave a Reply