Rondvaart Boedapest over de Donau

rondvaart Boedapest

Overzicht leukste rondvaarten in Boedapest

Heb je Boedapest verkend en begin je moe te worden van al dat geslenter? Klim dan eens aan boord van een rondvaartboot voor een portie ontspanning. Het is een geweldige manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Sterker nog, vanaf hier heb je misschien wel het mooiste zicht op een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad.

Populaire rondvaarten

Bekijk in de tabel hieronder de Top 5 van de meest populaire rondvaarten in Boedapest. Dat wil zeggen de rondvaarten die het vaakst via mijn site geboekt worden. Ze staan in volgorde van populariteit.

24 uurs ticket€12Info & boeken >>Ticket voor 24 uur inclusief stop op Margaretha eiland.
Danube Legend avond Cruise€15Info & boeken>>1 uur durende boottocht in de avonduren met geweldig uitzicht.
1-uur durende rondvaart met welkomstdrankje€9Info & boeken >>Rondvaart van 1 uur inclusief drankje.
Boottocht met diner bij kaarslicht €70.65Info & boeken >>Rondvaart van 2,5 uur inclusief diner, livemuziek en prachtig uitzicht.

Bekijk een verdere uitleg over deze én andere cruises in Boedapest hieronder.

Rondvaart Boedapest inclusief stop

margaretha eiland

Wil jij graag overdag genieten van een bijzondere rondvaart op de Donau? Maak dan een 70 minuten durende rondvaart op de beroemde rivier die dwars door de stad stroomt. Onderweg krijg je ook een gratis Hongaarse limonade én een drankje naar keuze. Dankzij de audioguide aan boord leer je tijdens je rondvaart bovendien allerlei leuke wetenswaardigheden over Boedapest.

De boot stopt op Margaretha Eiland. Je kunt hier anderhalf uur doorbrengen om bijvoorbeeld naar de bekende muziekfontein te kijken, of heerlijk in het gras een boekje te lezen. Maar je kunt ook aan boord blijven.

Als je een ontspannen middag in Boedapest wilt dan is dit een hele goede optie!

Volwassenen€14
Kinderen van 9 – 14€10
Kinderen tot 9 jaargratis

Op deze pagina vind je slechts een selectie uit alle rondvaarten die je in Boedapest kunt maken. Een uitgebreider overzicht inclusief alle tickets kun je hier bekijken.

boottocht boedapest

Avondcruise Boedapest

Boedapest is ’s avonds minstens net zo mooi als overdag. De verlichting van gebouwen als het Parlementsgebouw en de Kettingbrug is indrukwekkend. En waar kun je dit beter zien dan vanaf de Donau?! Overweeg dan ook eens om een 60 minuten durende avondcruise te nemen. Zo komt de charme van de Hongaarse hoofdstad bij avondlicht nog beter tot zijn recht. Tijdens deze rondvaart krijg je een drankje aangeboden en hoor je dankzij de audioguide de leukste wetenswaardigheden over de stad. Deze boottocht staat gegarandeerd voor een mooie avond.

Volwassenen€19
Kinderen van 9 – 14€10
Kinderen tot 9 jaargratis

Rondvaart met diner livemuziek én kaarslicht

Boedapest is magisch als het donker is. De gebouwen zijn zeer mooi verlicht en de sfeer is bijzonder. Wil jij een romantisch avondje met je geliefde beleven, of gewoon lekker van een diner én livemuziek genieten in een bijzondere omgeving? Overweeg dan eens om een candlelight cruise te maken. Een 2,5 uur durende rondvaart inclusief livemuziek, 4-gangen diner, kaarsen én een bijzonder uitzicht. 

Tip: vraag een tafeltje bij het raam zodat je nog beter kunt genieten van het uitzicht.

Volwassenen€70.65
Kinderen van 3 – 12€51.50
Kinderen tot 9 jaargratis

Lees ook

Heb je vragen of opmerkingen over rondvaarten in Boedapest? Laat een reactie hieronder achter. Ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren.

No Comments

    Leave a Reply