Over mij en help jij mijn droom te verwezenlijken?

Toen ik, Maaike, in 2016 voor het eerst in Boedapest kwam, was mijn hart meteen gestolen. Wat wil je met zo’n verschrikkelijk mooie stad, de fijne sfeer en het heerlijke eten?! Dagenlang slenterde ik op mijn teenslippers door de stad en probeerde ik zoveel mogelijk de sfeer van de stad op te snuiven. Het idee om een website te starten was al snel geboren. Nu had ik een excuus om nog vaak terug te komen en ook anderen over deze fantastische stad te leren. Overal waar ik kwam maakte ik aantekeningen en foto’s.

Een vervelende periode die wat moois opleverde

Maar… eenmaal thuis ging het leven gewoon door. Ik had een veeleisende baan waarvoor ik lange dagen maakte, kocht een huis en probeerde er een sociaal leven op na te houden. Ik dacht nog wel veel aan mijn website over Boedapest, maar ik had er simpelweg de tijd niet voor. Totdat ik eind 2017 keihard tegen een muur opliep. Ik kreeg een burnout. Een vervelende periode waarin ik veel heb nagedacht over wat ik vanaf nu anders zou willen doen. Ik dacht ook na over mijn passies: schrijven, fotograferen, websites maken en reizen. Ik wilde weer iets doen waar ik energie van zou krijgen. En zo werd budapesttips.nl geboren!

Mijn droom en help jij?

Deze site is een plek waar ik mijn ei volledig in kwijt kan. En hopelijk jou met inspiratie en tips op weg help om een zo leuk mogelijk stedentrip te beleven. Inmiddels bestaat mijn site een jaar en heb ik er al heel wat uurtjes werk in zitten. Zo langzamerhand begin ik er steeds meer van te dromen dat ik mijn site nog verder uit kan breiden – ja er mist nog een heleboel informatie – en er wellicht zelfs geld mee kan gaan verdienen. En daar kun jij me bij helpen! Wil je bijvoorbeeld een rondleiding of tour boeken, of ben je nog op zoek naar een hotel via booking.com? Als je dit via mij site doet krijg ik daar een klein bedragje voor. Het kost jou helemaal niets en het levert mij wel wat op. Ik zou je heel dankbaar zijn als je mij wilt helpen mijn droom te verwezenlijken en me helemaal te richten op het uitbouwen van deze site.

Hoe je mij kunt helpen

Klik op een van onderstaande linkjes, boek een hotel of een tour en help mij:

p.s. ik heb er heel lang over nagedacht of ik dit wel moest schrijven. Maar toch besloten om het om deze reden wel te doen: ik heb heel veel uren in deze site gestoken en biedt je hopelijk handige informatie voor je stedentrip naar Boedapest. En als jij toch een hotel of tickets voor bijvoorbeeld een rondleiding wilt boeken dan kun je dat net zo goed via mijn site doen. Jij betaalt niets extra, maar het het helpt mij wel een stapje verder op weg naar mijn droom. En uiteraard ben je helemaal vrij om te doen wat je wilt! 😀