Over mij en help jij mijn droom te verwezenlijken?

Toen ik voor het eerst in Boedapest kwam, was mijn hart meteen gestolen. Wat wil je met zo’n verschrikkelijk mooie stad, de fijne sfeer en het heerlijke eten?! Dagenlang slenterde ik door de stad en probeerde ik zoveel mogelijk de sfeer van de stad op te snuiven. Het idee om een website te starten was al snel geboren.

Een vervelende periode die wat moois opleverde

Maar… eenmaal thuis ging het leven gewoon door. Ik had een veeleisende baan waarvoor ik lange dagen maakte en kocht een huis waar veel tijd in ging zitten. Ik dacht nog wel veel aan mijn website over Boedapest, maar ik had er simpelweg de tijd niet voor. Totdat ik tegen een muur opliep. Een vervelende periode waarin ik veel heb nagedacht over wat ik vanaf nu anders ging doen. Ik dacht ook na over mijn passies: schrijven, fotograferen, websites maken en reizen. Ik wilde weer iets doen waar ik energie van zou krijgen. En zo werd deze site geboren!

Mijn droom

Deze site is een plek waar ik mijn ei volledig in kwijt kan. En hopelijk met inspiratie en tips jou op weg help om een mooie stedentrip te beleven. Inmiddels heb ik er al heel wat uurtjes in gestoken. Ik zou de site heel graag nog verder uit willen breiden en genoeg met mijn site verdienen om er mijn fulltime baan van te maken.

Hoe je mij kunt helpen

Jij kunt mij bij helpen bij het realiseren van mijn droom! Als je een van de onderstaande zaken via mij doet (en zeg nou zelf, wie boekt er geen hotel via booking.com?!) krijg ik daar een kleine vergoeding voor en het kost jou helemaal niets extra’s (echt niet!). Ik zou je heel dankbaar zijn als je mij wilt helpen mijn droom te verwezenlijken!

Boek een hotel via Booking.com
Op booking.com vind je een ontzettend uitgebreid aanbod van alle hotels, hostels en appartementen in de stad. Ik boek zelf ook altijd mijn trips via deze handige site. Als jij je hotel via deze link boekt krijg ik daar een heel klein percentage over.

Boek een vlucht via Skyscanner
Ik boek mijn vluchten zelf altijd via Skyscanner. Ideaal, omdat deze site in een overzicht alle verschillende maatschappijen en hun prijzen laat zien. En het ook heel overzichtelijk is wat de goedkoopste data zijn om naar Boedapest en terug te vliegen. Als je een vliegticket boekt via deze link dan help je mij er ook mee.

Boek een trip via TUI
Vier dagen in Boedapest inclusief vlucht en hotel nu al vanaf €200! Boek nu je stedentrip naar Boedapest via deze link van tui.nl. Met een compleet verzorgde reis maak je het boeken van een trip heel gemakkelijk voor jezelf.

Boek een rondleiding, tour of rondvaart
In Boedapest kun je zoveel leuke tours of rondleiding doen. Ik heb daar ook een artikel over geschreven. Het is een onafhankelijk artikel met wat ik de leukste rondleiding vind, maar ik krijg wel een kleine commissie als jij een van de rondleidingen boekt. Kijk voor een volledig overzicht van alle ronleidingen, tours & rondvaart ook eens op deze pagina van Ticketbar en deze pagina van Get Your Guide.

Krijg €25 korting op AirBNB
Ben je nog geen lid van AirBNB? Als je je nu aanmeldt via dit linkje krijg je €25 korting op de eerste keer dat je via hen gaat huren. Deze korting is een jaar geldig! Mijn ervaringen met het platform zijn heel goed.

Geef mijn pagina’s 5 sterren
Als je mijn pagina’s rechts onderaan 5 sterren geeft, is dat goed voor mijn positie in Google. Het betekent dat Google ziet dat jullie mijn site waarderen en dat levert mij weer een stevigere positie op. Het zou veel voor me betekenen als je de moeite doet dit voor een aantal pagina’s te doen. Hoe meer, hoe beter 🙂

Dankjewel voor je bezoek aan mijn site! En heel veel plezier in Boedapest!

p.s. ik heb er heel lang over nagedacht of ik dit wel moest schrijven. Maar toch besloten om het om deze reden wel te doen: ik heb heel veel uren in deze site gestoken en bied je hopelijk handige informatie voor je stedentrip naar Boedapest. En als jij toch een hotel of tickets voor bijvoorbeeld een rondleiding wilt boeken dan kun je dat net zo goed via mijn site doen. Jij betaalt niets extra, maar het het helpt mij wel een stapje verder op weg naar mijn droom. En uiteraard ben je helemaal vrij om te doen wat je wilt! 😀 Ik ben ook recent een site gestart over het Colosseum, dus als je het leuk vindt neem dan vooral daar ook eens een kijkje.

8 Reacties

 • Reply
  Xx
  14 augustus 2019 at 22:06

  Hoi,

  Ik begreep dat Boedapest heel leuk in rond de kerst. Heb je hier wellicht meer informatie over voor 2019?

  • Reply
   Maaike
   15 augustus 2019 at 10:40

   Dankjewel voor je reactie Sylvia. Dat klopt. Heel erg leuk. Ik hoop volgende week met meer informatie te komen!

  • Reply
   Maaike
   16 augustus 2019 at 13:00

   Hi Sylvia, ik heb zojuist het Kerstmarkten Boedapest 2019 geschreven.

 • Reply
  Hans Beijers
  26 juli 2019 at 14:46

  Wij willen eind dit jaar een paar dagen naar Boedapest.
  Ik vroeg mij af wanneer er kerstmarkt is in Boedapest.

  M.v.g. Hans Beijers

  • Reply
   Maaike
   26 juli 2019 at 15:18

   Beste Hans,

   Wat leuk dat jullie naar de kerstmarkt in Boedapest willen! De sfeer in de stad is dan fantastisch. De officiele data van de markten staan echter nog niet vast. Voor nu kan ik dus allen zeggen dat als je in de maand december gaat, je sowieso goed zit. Voor november durf ik niets met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat vanaf het weekend van 23 november alle markten open zijn. Maar nogmaals: dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

   Groeten,
   Maaike

  • Reply
   Maaike
   16 augustus 2019 at 13:01

   Beste Hans, ik heb inmiddels een nieuw bericht gemaakt over kerstmarkten in Boedapest in 2019. Nog niet alle markten zijn bevestigd, maar ik denk dat je hier wel al behoorlijk mee uit de voeten kunt.

 • Reply
  P Polman
  12 juli 2019 at 17:00

  Hoi Maaike,
  Top week gehad in boedapest met ons gezin .
  Mede door jou informatie en duidelijke tips.
  Complimenten super site.

  Groeten Familie Polman.

  • Reply
   Maaike
   12 juli 2019 at 21:27

   Wat fijn dat je me dat laat weten. Heel erg leuk om dat te lezen, dankjewel! En ik ben heel blij dat jullie zo’n top week gehad hebben.

   Groeten terug,
   Maaike

Laat een reactie achter