Hop on hop off bus Boedapest

Je ziet ze in alle grote steden: hop on and hop off bussen. Je weet wel, dat zijn van die grote bussen waar je in kunt stappen en dan naar alle hoogtepunten in de stad gereden wordt. Een makkelijke manier om alle belangrijke bezienswaardigheden te zien. En natuurlijk kun je ook met de ‘hop on hop off bus’ in Boedapest.

Hop on hop off bus Boedapest

Het lijkt misschien niet de meest aantrekkelijke manier om Boedapest te verkennen, door samen met een horde andere toeristen door de stad te worden gereden. Maar eerlijk is eerlijk. Makkelijk is het wel! Het is een super goede manier om in een korte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden te zien. Ten slotte zijn de bussen niet voor niets zo populair. De ‘hop on hop off bus’ brengt je langs hoogtepunten als het Parlementsgebouw, het Vissersbastionde grote markthal en dat is nog maar het begin.


Tip! Bestel je kaarten nu online

Koop je ticket de hop on hop off bus nu online en je hoeft in Boedapest niet in de rij te staan om een kaartje te bemachtigen. Hier kun je kaartjes bestellen en krijg je ook nog eens korting.

>> koop hier je tickets voor de Hop on Hop off bus


Routes

De ‘hop on hoff bus Boedapest’ kent twee verschillende routes: de rode en de groene. Beide brengen je op de mooiste plekken in de stad en dankzij een de audiotour steek je ook meteen wat leuke weetjes van de stad op.

Voordelen

  • dankzij de audiotour weet jij straks alles over de belangrijkste bezienswaardigheden in Boedapest
  • inclusief twee gratis wandeltours met gids
  • inclusief panoramische tour in de nacht
  • inclusief boottrip

>> Bestel je tickets hier

Lees ook

Geen reacties

    Laat een reactie actie