Contact

Heb jij toevoegingen, wil je iets vragen of delen? Dan hoor ik dat heel graag! Laat hier een reactie achter en ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op: je krijgt helaas géén automatisch antwoord in je e-mail als ik reageer, dus je zult zelf even op een later tijdstip terug moeten komen om mijn antwoord te lezen.

141 Comments

 • Reply
  Stefan Bakker
  16 oktober 2019 at 14:10

  Goedemiddag Maaike,

  van 13-12 tot en met 16-12 zullen 14 vrienden en ik (tussen de 20 & 30 jaar) voor een lang weekend in Boedapest aanwezig zijn.. Op deze site kan ik al heel veel handige informatie vinden die van toepassing kan zijn! Maar nu vroeg ik mij af of jij misschien persoonlijk nog wat tips hebt voor de volgende zaken:

  1: Overdag vermaak/bezienswaardigheden
  2: Ludieke/leuke bars en/of dico’s
  3: OV vanaf het vliegveld naar ons appartement (Bokreta)

  We zijn allemaal niet vies van een drankje/biertje, wellicht dat je hier rekening mee kan houden met de tips..
  Met betrekking op het OV naar het appartment (Partybus) en overdag vermaak.

  Ik hoor graag van je! 🙂

  • Reply
   Maaike
   16 oktober 2019 at 14:36

   Hoi Stefan,

   Dat klinkt alsof het een te gekke vakantie gaat worden!

   Ik doe mijn best om je nog wat tips te geven waarvan ik hoop dat ze geschikt zijn voor jullie. Ik geef je gewoon een hoop opties en dan moet je zelf maar kijken wat leuk is voor jullie 😀

   1) Overdag zou je kunnen denken aan: het flipperkast museum of een escape room. En ik kan me overigens voorstellen dat het ook leuk voor jullie is om een badhuis te bezoeken. Zeker Széchenyi is groot en je kunt in de winter ook gebruik maken van de buitenbaden.

   Verder kwam ik tijdens mijn zoektocht voor je nog dit tegen:

   – Door de stad scheuren met een Monsterroller. Dat moet ook echt leuk zijn. Alle info vind je hier.
   – Een rondvaart met onbeperkt bier en pizza. Dan zie je wel wat van de stad, maar heb je het ook gelijk gecombineerd met een drankje. Kijk voor info eens hier. Of een bierproefsessie met allerlei verschillende soorten lokaal bier. Bekijk meer informatie.
   – En heel iets anders: je kunt ook de grotten onder Boedapest verkennen met een grotexpeditie.
   – Een rondleiding door Boedapest met de Segway. Hier vind je een voorbeeld van zo’n tour. Ook hiervoor geldt dat je dan nog wel wat van de stad ziet, maar het voor jullie waarschijnlijk leuker is dan een standaard wandeltour bijvoorbeeld.

   2) ’s avonds zouden jullie misschien mee kunnen met een kroegentocht. Zoiets bijvoorbeeld, dan krijg je onderweg wat shotjes en weet je ook meteen wat leuke kroegen zijn om na de tour naartoe te gaan. Oh en deze is nog wat goedkoper zie ik nu.

   En heb je ook mijn artikel over uitgaan in Boedapest al gelezen? Ik wil je wel echt aanraden om een aantal van de ruine bars te bezoeken. Die zijn wel echt uniek namelijk. En wellicht kunnen jullie naar een feest in een badhuis als die worden gegeven op het moment dat jullie er zijn. Of jullie zouden ook kunnen feesten op een schip op de Donau. Die info vind je hier, maar hou er wel rekening mee dat dit niet zo heel lang duurt (maar je krijgt dan wel kaarten voor een club waar je na de boottocht naartoe kunt).

   3) Qua vervoer naar jullie appartement (ziet er leuk uit zeg!) kun je een aantal dingen doen. Ofwel je kunt met het OV, maar dan moet je in de stad wel overstappen naar een bus die naar jullie locatie gaat. Dit is wel het goedkoopst. Ofwel je kunt ter plekke een aantal taxi’s pakken, ofwel je zou ook van tevoren kunnen boeken. Je zou bijvoorbeeld bij dit bedrijf 2 busjes kunnen regelen. Dan ben je wel in totaal €100 kwijt, maar als je het gaat terugrekenen is dat maar iets meer dan 7 euro de man.

   Ik neem ook aan dat je mijn pagina over vervoer van luchthaven Boedapest naar de stad hebt gelezen?

   Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kunt! En leuk, je hebt me inspiratie gegeven voor een artikel voor als je met een groep naar de stad gaat.

   Heel veel plezier in Boedapest! Maar dat gaat vast en zeker goed komen 🙂
   Maaike
   p.s. Ik zou zelf wel ook echt even een bezoek brengen aan het Vissersbastion, de Kettingbrug overlopen, en de Sint Stefanus Basiliek beklimmen. Dan kun je toch wel zeggen dat je in Boedapest geweest bent 😉

  • Reply
   Maaike
   17 oktober 2019 at 14:21

   Hoi Stefan, naast de tips hier heb ik gelijk een uitgebreid artikel geschreven: ‘vrijgezellenfeest Boedapest‘. Daar kun je vast ook nog wel wat tips uithalen. Ik wens je nogmaals heel veel plezier!

 • Reply
  Eefje van de Werfhorst
  8 oktober 2019 at 09:35

  Beste Maaike,

  Op woensdag 30 oktober willen we met een groep van 13 studenten en 2 begeleiders een bezoek brengen aan de Grote Synagoge in Budapest.
  Hoe kan ik dan het beste de tickets regelen, omdat ik nergens een mogelijkheid vind om tickets met studentenkorting te bestellen.

  Alvast hartelijk dank voor je reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Eefje

  • Reply
   Maaike
   8 oktober 2019 at 09:54

   Dag eefje,

   Ik denk dat je mijn antwoord eerder niet heb gelezen. Maar dit is wat ik je eerder antwoordde (zie ook iets verder naar beneden op deze pagina:

   Wat leuk dat jullie met de studenten naar Boedapest gaan. Wat zullen ze een fantastische reis hebben.
   Helaas kun je deze tickets, voor zover ik weet, inderdaad nergens online krijgen. Ik denk dat je daarom het beste hier op de website van de Grote Synagoge kunt kijken, daar staat wel iets over het aanvragen van een groepticket.

   Inmiddels heb ik het ook nog even voor je nagevraagd bij de partner met wie ik voor je samenwerk of we je de goedkopere studententickets kunnen aanbieden, maar dat kan helaas niet. Mocht het je nou niet lukken via de link die ik je gaf, dan zou ik je toch wel adviseren de tickets online aan te schaffen zodat je in ieder geval zeker bent van een plek met de hele groep. Maar ik hoop dat het je via de synagoge zelf lukt.

   Een fijne reis gewenst!
   Maaike

 • Reply
  Dorothé
  7 oktober 2019 at 18:28

  Wauw wat een goede tips, wij vertrekken 11-10-19 voor 3 nachten. Op advies van mijn dochter, ze is grote fan van Budapest. Nu kom ik jou online reisgids tegen. Heb er nog veel meer zin in gekregen om de pareltjes te ontdekken. Dankje wel!

  • Reply
   Maaike
   7 oktober 2019 at 18:45

   Wat leuk dat je dochter ook zo’n groot fan is van Boedapest! En ook hel erg leuk dat je eens gaat bekijken waar je dochter het over heeft. Ik wens jullie ontzettend veel plezier en bedankt voor je leuke reactie.

 • Reply
  Vandermeulen Bea
  30 september 2019 at 15:42

  Hallo Maaike,

  Volgende week vertrekken we met 4 personen naar Budapest. We haalden al heel wat tips uit jouw boeiende site, waarvoor hartelijk dank.
  We zien dat er verschillende hop on hop off tours zijn, welke zou je ons kunnen aanraden? Er zijn grote prijsverschillen waardoor we wat verward geraken voor het maken van onze keuze.
  Is het aan te raden om tickets vooraf te bestellen voor het Hongaars Parlement en de Grote Synagoge? We vermoeden dat de grote toeristische drukte reeds voorbij is.
  Zou je die fietstour ook aanraden voor 60plussers? Niet te gevaarlijk? Wat als het regent op de geboekte dag?
  Kunnen we die ook ter plaatse boeken naargelang de weersomstandigheden.
  Zijn de badhuizen ook te bezichtigen zonder zelf te baden? Moet er dan toegangsgeld betaald worden?
  Dankjewel voor je reactie!

  • Reply
   Maaike
   1 oktober 2019 at 08:05

   Dag Bea,

   Wat leuk dat jullie volgende week naar Boedapest gaan! En leuk om te horen dat jullie wat aan mijn site hebben. Heel graag gedaan!

   Er zijn inderdaad nogal wat prijsverschillen in de hop on hop off bussen. Dat zit ‘m meestal in of je een ticket voor een hele dag hebt, of voor bijv. alleen de avond. Of soms worden er juist extra zaken aangeboden: dus ook tours in de avond, of een extra rondvaart erbij. Ik heb zelf ooit een hop on hop off tour gedaan, maar tickets daarvoor kun je niet meer online kopen. Maar deze tour is nog iets uitgebreider, heeft dezelfde prijs en het is ook bij dezelfde partij als waar ik mijn tickets via heb verkregen. Dus daarmee zit je vast en zeker ook goed!

   Persoonlijk ik de tickets voor de grote synagoge vooraf bestellen, omdat je die nog gewoon tot 24 uur van tevoren kan cancellen en het vrijwel dezelfde prijs als aan de deur is. Dan heb je ze maar vast. De laatste keer dat ik eind september bij het Hongaars Parlement was, was het nog steeds behoorlijk druk. Dus ik vind dat was lastig inschatten. Maar langer dan een half uur zul je denk ik niet in de rij staan in oktober.

   Ik kan de fietstour zeker ook aanraden aan 60plussers. De fietstour is hartstikke veilig – er wordt voor rustige routes gekozen – en bovendien leg je geen grote afstanden op de fiets af. Je kunt ze ter plaatse alleen online boeken. Maar dat kan nog gewoon tot een dag van tevoren. Voor zover ik weet krijg je overigens bij regen een poncho of mag je gratis verzetten of annuleren. Wil je dat ik dat even voor je navraag? Dan kan ik je ook een mail sturen met het antwoord.

   Voor zover ik weet kun je de badhuizen niet bezichtigen zonder een ticket te kopen. Als jullie naar het Heldenplein lopen ben je in de buurt van het Szechnyie badhuis en zou je even langs kunnen lopen om dat te vragen. Of wellicht dat men jullie in het hotel waar jullie verblijven daar meer over kunnen vertellen.

   Mocht er trouwens 65+ ers in de groep aanwezig zijn, dan is het openbaar vervoer voor hen gratis. Maar dat heb je wellicht al op mijn site gelezen.

   Ik wens jullie heel veel plezier en laat me even wat als ik voor jullie achter de fietstour aan zal gaan.

   Maaike

   • Vandermeulen Bea
    4 oktober 2019 at 15:14

    dag Maaike,
    Bedankt voor uw reactie.
    We zouden graag tickets bestellen via uw site voor het Hongaars Parlement en de Joodse synagoge. Daaromtrent heb ik wel een vraagje. Voor het Hongaars Parlement staat bij “Prijzen & tickets” dat een ticket voor een volwassene €7 kost. Wanneer je echter een ticket wil bestellen, kost het €16. Dat is wel een heel groot verschil.
    Voor de Joodse synagoge is het prijsverschil voor on-line boeken €1,9. Dit is €13,90 i.p.v. 12€.
    Kunt u daar meer over vertellen?
    Mvg,
    Bea

   • Maaike
    4 oktober 2019 at 16:05

    Beste Bea,

    Ik begrijp je vraag heel goed. En ik vind het zelf ook erg jammer dat de tickets voor het Hongaars Parlementsgebouw op mijn site niet goedkoper zijn. Ik werk hiervoor samen met een partner en heb al eens bij hen nagevraagd of de tickets niet goedkoper aangeboden kunnen worden. Zij hebben mij echter laten weten dat dit niet voor minder kan. Ik zou het graag anders zien, maar ben hiervoor afhankelijk van anderen.

    Ik vind het wel zo eerlijk om dit te laten weten en zet daarom ook altijd de prijzen aan de deur erbij zodat je zelf kunt bepalen wat te doen.

    Nogmaals, heel veel plezier in Boedapest gewenst!

 • Reply
  Eefje van de Werfhorst
  25 september 2019 at 08:38

  Beste Maaike,

  Op 30 okt. wil ik met een groep van 14 studenten en 2 begeleiders een bezoek brengen aan de Grote Synagoge in Budapest.
  Op de site lees ik dat de entreeprijs voor studenten 10 euro is, maar ik vind geen mogelijkheid om deze tickets te bestellen. De goedkoopste rondleidingen via trip aanbieders zijn 13,90.
  Hoe kan ik dit het beste regelen?

  Alvast hartelijk dank voor je antwoord.
  Met vriendelijke groet,
  Eefje

  • Reply
   Maaike
   25 september 2019 at 09:37

   Dag Eefje,

   Wat leuk dat jullie met de studenten naar Boedapest gaan. Wat zullen ze een fantastische reis hebben.
   Helaas kun je deze tickets, voor zover ik weet, inderdaad nergens online krijgen. Ik denk dat je daarom het beste hier op de website van de Grote Synagoge kunt kijken, daar staat wel iets over het aanvragen van een groepticket.

   Hopelijk kun je daarmee uit de voeten.

   Veel plezier gewenst!
   Maaike

 • Reply
  Anouk
  23 september 2019 at 20:14

  Hey Maaike, wat een leuke site en gaaf dat je dit doet! Ben wel benieuwd of je werken en reizen combineert? Zelf ben ik ook reislustig, en dan ga ik het liefst op sleeptouw met lokale bewoners (met een beetje geluk)! Naar mijn ervaring zijn dat de mooiste ontmoetingen en ervaringen. Dit weekend ga ik met mijn Ma naar Boedapest; je site heeft voor veel inspiratie gezorgd en ik ga het één ander boeken via de linkjes 😉 . Mocht je nog tips hebben, verstopte plekjes die de omweg waart zijn of lokale ambachtelijke winkeltjes buiten de grote shoppingshals om: ik hoor het graag! Veel reisplezier gewenst en hopelijk ga je nog vele sites maken voor andere steden! Groetjes, Anouk

  • Reply
   Maaike
   24 september 2019 at 11:58

   Hoi Anouk,
   Wat een ontzettend leuk en lief berichtje. Heel erg bedankt, dat raakt me echt!
   Ik combineer werken en reizen inderdaad met elkaar. Ik ben net begonnen als zelfstandige, dus dat maakt dat ook wat eenvoudiger. Wat leuk dat je ook zo reislustig bent. En ja, inderdaad met lokale bewoners blijft natuurlijk altijd het leukste en beste. Zo leer je de meest bijzonder plekjes kennen en kun je nog meer van de cultuur leren. Ik ben zelf niet zo’n shopper, maar ben wel erg fan van ‘windowshopping’. Ik vind het zelf erg leuk om door Király straat te wandelen. Daar zijn veel leuke boetiekjes. Ik vind het zelf ook erg leuk om naar Secessio Café te gaan om koffie te drinken. Een art nouveau koffiehuis. Niet het mooiste koffiehuis, maar wel minder toeristisch. En een favoriet plekje wat ook niet op mijn site staat is een koffie/lunch-terrasje bij Károlyi Garden waar ik helaas de naam niet van weet. Het zit op het hoekje vlakbij Csendes Concept Store. Dit is wowieso een leuk buurtje om rond te struinen met ook wat leuke kleine winkeltjes.
   De meest vriendelijke bediening vind je bij Lions Locker and Breakfast. Waar je koffie kunt drinken, ontbijten of lunchen en tegelijkertijd je bagage kunt stellen. Je wordt hier verschrikkelijk aardig geholpen door Arpad en de anderen.

   Heel veel plezier met je moeder in Boedapest! En als er nog dingen zijn die je achteraf op mijn site mist hoor ik het natuurlijk graag. Alle feedback is welkom 🙂

 • Reply
  barbara willems
  19 september 2019 at 11:36

  Hallo, Nelis mijn zoon studeert momenteel in Hongarije en tijdens de herfstvakantie gaan we hem een bezoekje brengen. Echter zit daar ook 1 november bij . Hoe is je ervaring tijdens die dag? Is er veel gesloten?
  Alvast bedankt voor je feedback!

  • Reply
   Maaike
   19 september 2019 at 12:20

   Dag Barbara,

   Wat leuk dat je je zoon een bezoekje gaat brengen in Hongarije. Op 1 november zijn de winkels gesloten – enkele uitzonderingen daargelaten – maar zijn musea en de meeste restaurants gewoon geopend. Het Openbaar Vervoer rijdt via het weekendschema en gaat dus iets minder vaak dan op een normale vrijdag. Als jullie die dag naar een museum of andere bezienswaardigheid gaat is het wel goed om even de openingstijden te checken.

   Groeten en heel veel plezier!
   Maaike

   • Barbara Willems
    19 september 2019 at 14:12

    Bedankt Maaike (en niet Nelis ;-))! Zeer interessante en aangename website die je ontwikkeld hebt!
    Mvg, Barbara

   • Maaike
    19 september 2019 at 14:26

    Graag gedaan! Dankjewel voor je extra berichtje – leuk om te lezen – en geniet van een mooie tijd daar.

 • Reply
  Diana
  26 augustus 2019 at 10:33

  Hoi Maaike,
  Allereerst: wat een toffe site! ik organiseer een weekend met een groep van 15 mensen in september van 4 dagen. Programma is: i dag fietstocht, volgende dag terror museum in ochtend, middag nog niks. volgende dag naar de gellert spa en de dag daarna een boottocht over de donau en naar huis.
  mag ik jou vragen wat je van dit programma vindt? hoe lang amuseer je je in een spa? en heb je nog een optie (niet te duur..) voor de middag aansluitend aan het terror museum? Alvast bedankt!

  • Reply
   Maaike
   27 augustus 2019 at 16:36

   Hi Diana,

   Dankjewel voor je reactie en compliment! En wat leuk zeg dat jullie met zo’n grote groep naar Boedapest gaan. En leuk dat jij een programma mag samenstellen. Ik zie de hoogtepunten zoals een fietstocht en een rondvaart er al in staan. Leuk. En ook slim om te beginnen met een fietstocht, dan hoor je gelijk al het een en ander over de stad.

   Ik zal je programma iets aanvullen, maar ik weet natuurlijk niet helemaal of jullie er 4 volledige dagen zijn of niet. En met wat voor soort groep jullie gaan. Maar ik mis eigenlijk nog wel: verkennen van het Vissersbastion, bezichtigen en evt. beklimmen van de Sint Stefanus Basiliek, een wandeling langs de Donau en onderwijl het bekijken van het Hongaars Parlementsgebouw (dat is wat duurder van binnen, maar neem zeker ede tijd om het ook van buiten te bekijken),

   Wat dacht je van:

   Dag 1. Fietstocht + verkennen van het Vissersbastion & eventueel bezoek aan de Matthiaskerk.
   Dag 2. Terror Haza Museum + bezichtigen Heldenplein (en evt. wandeling door het stadspark) + beklimmen Sint Stefanus Basiliek.
   Dag 3. Gellert Spa (een uur of 3 a 4) + beklimmen St. Gellertsheuvel (maar wel weersafhankelijk).
   Dag 4. Rondvaart + bezoek aan de grote markthal + bezoek aan New York Café (of een ander koffiehuis).

   Heb je mijn artikel ‘wat te doen in Boedapest‘ ook al gelezen? Daar staan wellicht ook nog wat tips voor je in.

   Overigens kan ik je deze fietstocht aanraden, wordt gegeven door Nederlanders en is dus ook makkelijk te volgen. En mocht je van tevoren alvast je kaartjes willen reserveren voor het Géllert bad dan kan dat hier.

   Laat me weten of je hier wat mee kunt! Ik hoor het wel als je nog vragen hebt. Hoe dank ook: heel veel plezier met het organiseren en geniet van jullie reis!

   Maaike

   • Diana
    16 september 2019 at 15:01

    Hoi Maaike!

    Op een of andere manier lukt het steeds niet een reactie te plaatsen en blijkt mijn reactie niet geplaatst. dus sorry voor mijn late reactie, maar ben erg blij met je antwoorden en tips! We blijken al heel wat hoogtepunten te zien met de fietstocht. We plannen nu na het terror museum een lunch bij Retshaz en daarna naar de markthal.

    Heb jij nog een tip voor een lunch nabij de geleerd spa of op de heuvel?

    En zondag willen we uitstappen op margaretha eiland. weet je daar een leuke plek voor een plek voor een lunch?

    nogmaals bedankt!

   • Maaike
    17 september 2019 at 09:47

    Dag Diana,

    Wat fijn om een reactie van je te krijgen! Ik was al erg benieuwd naar of het allemaal gelukt was met de planning. Gelukkig dat het zo goed uitpakt!

    Een tip voor lunch op de heuvel of in de buurt van Gellert weet ik zo even niet. Maar als je met Google maps kijkt zie je daar wel een paar restaurantjes in de buurt zitten, dus kun je zelf ook kijken wat je leuk vindt. Op Margaretha eiland is bijna geen gelegenheid voor lunch. Als het mooi weer is zou je een picknick kunnen doen. Zelf wat lekkers meenemen en ergens op het gras neerstrijken. Anders kun je naar Hármas Büfé, daar ben ik ook nog nooit geweest en ik denk dat het wel behoorlijk aan de prijs is. Maar je zou ze een berichtje kunnen sturen door op ‘Kapcsolatfelvétel’ op hun site te klikken. Een goedkoper alternatief is Hippie Island, maar ook daar ben ik nog nooit geweest en ik weet ook niet precies wat er op de kaart staat.

    Ga je met deze rondvaart die ik heb aangeraden? Hoe dan ook zal het vast leuk zijn!
    Ik wens je heel veel plezier en vind het uiteraard leuk als je mijn site bij je gezelschap aanraadt 🙂

    Geniet van Boedapest,
    Maaike

   • Esther
    18 september 2019 at 22:12

    Beste Maaike, in april 2020 zijn we dan 25 jaar getrouwd. Dit vieren we dan met onze kinderen en hun aanhang in Budapest. Graag zou ik willen weten in welke wijk wij het beste kunnen verblijven in bijv. Airnb-appartement. Het ideale plek waar we in de buurt zijn van vele bezienswaardigheden. En tips zijn welkom!

    Groet
    Esther

   • Maaike
    19 september 2019 at 09:29

    Dag Esther,

    Ik had je eerdere berichtje ook gezien en je naar aanleiding daarvan een mailtje gestuurd, maar wellicht is deze in je spambox beland? Hoe dan ook: wat leuk dat jullie met het hele gezin naar Boedapest gaan ivm jullie 25-jarig huwelijksfeest. En uiteraard van harte met jullie jubileum!

    Ik vind het zelf altijd prettig om in de buurt van de Hongaarse opera te verblijven (want dat is centraal), of op een rustige plek in de Joodse buurt. Ik heb voor mijn Engelstalige site een iets betere beschrijving van waar je het beste kunt blijven. Die lees je hier. Verder staan ook op de pagina’s met hotels in Boedapest op mijn site veel tips.
    Mijn plan is om binnenkort ook een pagina voor appartementen in Boedapest te schrijven, maar ik weet niet precies wanneer ik daar aan toekom. Maar ik denk dat je zeker al wat met bovenstaande informatie kunt.

    Groeten,
    Maaike

 • Reply
  maxim vandamme
  6 juni 2019 at 13:28

  SUPERSITE MAAIKE
  JE VERDIENT EEN ETENTJE
  BEN MORGEN IN BUDAPEST

  • Reply
   Maaike
   10 juni 2019 at 17:50

   Dankjewel Maxime! En wat aardig van je, maar ik ben op dit moment in Griekenland. Hopelijk heb je een fijne tijd in Boedapest!

 • Reply
  Lieke
  2 mei 2019 at 15:17

  Hoi Maaike,
  Ik ga over een paar weken met twee vriendinnen op examenreis naar Boedapest. We verblijven twee weken en het lijkt ons daarom ook leuk om uit te gaan. Geldt er in Boedapest een minimum leeftijd van 18 om binnen te komen in clubs? Twee van ons zijn 17, vandaar mijn vraag. Jouw website is trouwens heel nuttig in onze voorbereiding! Groeten, Lieke

  • Reply
   Maaike
   3 mei 2019 at 10:19

   Hoi Lieke,

   Wat gezellig dat je met vriendinnen naar Boedapest gaat! En voor twee weken, wauw. Heel leuk.
   In Boedapest geldt inderdaad een minimum leeftijd van 18 om clubs in te gaan en om alcohol te drinken.
   Super om te horen dat mijn site zo nuttig is. Dankjewel.
   Groeten en heel veel plezier in Boedapest!

 • Reply
  Van den Hout
  24 april 2019 at 21:55

  Beste Maaike,
  Binnenkort gaan wij met vrienden op stedentrip naar Budapest. Nu lees ik over de Budapest Card. Zou je deze aanbevelen? Ik verneem het graag.
  Dank en groeten Marlies

  • Reply
   Maaike
   24 april 2019 at 23:05

   Dag Marlies,

   Wat heerlijk dat jullie naar Boedapest gaan! De Budapest Card is zeker voordelig als je voornemens bent om een of meerdere musea te bezoeken, naar het St. Lukács badhuis te gaan en/of een van de rondleidingen bij te wonen. Als je alleen met het OV wilt reizen zou ik persoonlijk een ticket voor meerdere dagen kopen.

   Geniet van jullie stedentrip!

  • Reply
   Maaike
   6 augustus 2019 at 14:04

   Er is nu ook een artikel over de Budapest Card zodat je zelf nog wat meer daarover kunt lezen en kunt beslissen of je deze wel of niet wilt aanschaffen.

 • Reply
  Roos Marijn
  9 april 2019 at 10:20

  Dag Maaike,

  Wij gaan dit weekend naar Boedapest!
  Helaas is de weersvoorspelling niet heel mooi meer.. Ze voorspellen veel regen.
  Erg balen maar we gaan er het beste van maken. Heb jij tips wat te doen tijdens een regenachtig weekend Boedapest?

  Groetjes, Roos Marijn

  • Reply
   Maaike
   9 april 2019 at 13:01

   Hi Roos,

   Wat heerlijk dat jullie naar Boedapest gaan! Wel jammer dat het weer niet zo mooi wordt, maar wellicht valt het mee. Als het toch niet zo goed is dan zou je eens naar dit artikel kunnen kijken: wat te doen in Boedapest als het regent of koud is?. Ik duim voor mooie dagen voor jullie!

   • Roos Marijn
    9 april 2019 at 21:05

    Dankjewel voor je tips! En wat een top website heb jij!! Wauw 😀

1 2 3 4 5

Leave a Reply